KONCAR

KONCAR

Reprezinta core business-ul din Group KONCAR - Electrical Industries Inc, avand o prezenta notabila in industria energetica de mai bine de 50 de ani, astfel construindu-si o traditie in prodcerea de comutatoare de inalta tensiune.

http://www.koncar.com

SIEMENS

SIEMENS

Siemens Industry ajută clienţii din sectorul industrial, sectoarele de infrastructură şi construcţii prin furnizarea de sisteme electrice complete, inginerie şi soluţii de automatizare. Prin ingineria inovatoarea a grupului, care işi are originile de peste 150 de ani, Siemens livrează echipamente şi prestează servicii pentru companiile mari din întreaga lume.

http://www.sea.siemens.com

ABB

ABB

Grupul ABB este prezent pe piaţa românească prin cele două companii ASEA şi BROWN BOVERI de peste 80 ani iar din anul 1992 printr-o organizaţie locală. ABB reprezintă astăzi o forţă pe piaţa românească de echipamente energetice şi de automatizări.

http://www.abb.com.ro

ALSTOM

ALSTOM

Alstom este un grup industrial francez care activează în domeniul producției și transportului energiei electrice și în infrastructura feroviară. În anul fiscal 2015/2016, grupul a raportat vânzări în valoare de 6,9 miliarde de euro și venituri din operațiuni cu o valoare de 1,424 milioane de euro.

http://www.alstom.com

AREVA

AREVA

Peste tot în lume, Areva aprovizionarea clienţilor săi cu soluţii pentru generarea de energie carbon-free, de transport de energie electrică şi de distribuţie. Având cunoştinţe şi expertiză în aceste domenii, grupul AREVA jocă un rol important în domeniul energiei electrice.

http://www.areva.com/

GENERAL ELECTRIC

GENERAL ELECTRIC

General Electric este o infrastructură globală. De la becurile electrice de zi cu zi până la tehnologii cu celule de combustibil nepoluante, sau motoare cu reacţie mai eficiente, General Electric a modelat continuu lumea noastră, cu inovaţii revoluţionare, de peste 130 de ani.

http://www.ge.com

HAPAM

HAPAM

Compania este situată în centrul Olandei, la 40 KM est de la Amsterdam. Ca un producător independent de înaltă tensiune şi de legare la pământ Switch-uri pentru substaţii de interior sau exterior, Hapam a furnizat mai mult de 100.000 Dezconectori în peste 80 de ţări din întreaga lume.

http://www.hapam.nl

Hitachi

Hitachi

Hitachi este o companie din Japonia cu sediul la Tokyo, ce este listată pe Tokyo Stock Exchange. Compania este una dintre cele mai mari din industria IT și are, de asemenea, divizii de servicii financiare, logistică și utilități, numărul consolidat de angajați depășind 384.000.

http://www.hitachi.com/

CTR

CTR

CTR Manufacturing Industries Ltd., înființată în 1964, sunt lideri de piață în producția și comercializarea de produse de inginerie și electronice, cu facilități de producție la Pune, Aurangabad și Nasik în India, Marketing și After Sales Office la nivel național și asociații la nivel mondial.

http://www.ctr.in/

Thorburn Flex

Thorburn Flex

Thorburn Flex este un lider dovedit în domeniul proiectării, dezvoltării, fabricării și furnizării de sisteme de conducte flexibile, de conducte flexibile, de conducte și de sisteme de conectare. Lucrând în cadrul unei strategii de prezență globală în aplicații de nișă găsite în industria de producere a energiei electrice, petrochimiei și prelucrării metalelor, Thorburn Flex este structurată astfel încât să răspundă în mod constant și să depășească așteptările clienților în materie de calitate, valoare și servicii.

http://www.thorburnflex.com/

COLENCO

COLENCO

Este o echipa de ingineri şi specialişti care posedă un vast portofoliu de servicii de consultanţă în domeniul tehnologiilor energetice şi de mediu. Acest portofoliu acoperă toate aspectele legate de hidrotermice, energie nucleară şi regenerabilă, de transport, de distribuţie, dar şi faţă de protecţia mediului, apelor şi a apelor subterane

http://www.colenco.ch

HYUNDAI

HYUNDAI

Hyundai Heavy Industries a fost mult timp implicată în proiectare, inginerie şi producţie de echipamente electrice, cum ar fi prefabricate, transformatoare, disjunctoare, instrumente şi sisteme de control, electronica de putere, motoare şi generatoare pentru mai mult de două decenii, în colaborare cu parteneri de renume mondial din industrie.

http://www.hyundai-elec.com

SEA MARCONI

SEA MARCONI

SEA Marconi este un lider internaţional în servicii, tehnologii şi produse de protecţie a flotelor de echipamente electrice şi transformatoare de izolare cu lichide, aplicând cele mai bune tehnici disponibile - MTD / BAT pentru diagnosticare, decontaminare, dehalogenare şi detoxificare, în conformitate cu directivele, legislaţia, standardele şi specificaţiile cele mai avansate.

http://www.seamarconi.com

NOJA POWER

NOJA POWER

NOJA Power dezvoltă, produce și furnizează reanclansatoare de joasă și medie tensiune fiind specializată în întreruptoare automate de reanclanșare pentru utilități industriale, de infrastructură și de distribuție a energiei electrice.

http://www.nojapower.com.au

QUALITROL

QUALITROL

Qualitrol este o companie monitorizare a condițiilor activelor cu sediul în Fairport. Qualitrol produce echipamente de monitorizare de descărcări parțiale, echipamentele de protecție a activelor, transport și distribuție a energiei electrice.

http://www.qualitrolcorp.com

Global Insulator Group

Global Insulator Group

Grupul Global Insulator (GIG) este o companie industrială internațională care investește în producție și dezvoltare în domeniul sticlei, compozitelor, porțelanelor și armăturilor. Întreprinderile de bază - Yuhnouralsky Insulators and Fittings Plant AO (YSC), YuAIZ AO (Rusia), Lviv Insulator Company LLC (Ucraina), Uzina de Izolatoare și Fitinguri Kazahstan (Kazakhstan) și producția modernă de izolatoare compozite GIG Polymer (Estonia).

http://www.gig-group.com

INAEL

INAEL

INAEL ELECTRICAL SYSTEMS S.A. din Spania şi prin sucursala sa din Brazilia, INAEL POWER BRASIL furnizează echipamente de protecţie electrica de înaltă calitate, facandu-şi un renume mondial în materie de echipamente de protectie si control.

http://www.inael.com

TRENCH

TRENCH

De peste patruzeci şi cinci ani Trench proiectează şi fabriă produse care sunt critice pentru transportul şi distribuţia de energie electrică. Printre produsele de bază ale companiei Trench regăsim reactoare de aer, transformatoare, dispozitive de protecţie, relee de comunicare, echipamente de protecţie şi de control.

http://www.trenchgroup.com

PASSAVANT ROEDIGER

PASSAVANT ROEDIGER

Passavant-Roediger GmbH produce utilaje pentru prelucrarea cauciucului moale, mase plastice sau fabricarea produselor din aceste materiale (extrudare, turnare, anvelope şi multe alte produse din materiale plastice).

http://www.passavant-roediger.de

PRAMAC

PRAMAC

Grupul PRAMAC a fost creat prin fuziunea unui grup de societaţi comerciale, lidere în domeniul manipulării mărfii şi energiei: Lifter, GMI; Laser si Brookthompson. Pramac este o societate tânară şi dinamică, suficient de flexibilă pentru a se adapta cerinţelor pieţei pe parcursul dezvoltării tuturor proceselor, de la planificare până la producţie, de la vânzări până la achiziţii, pentru a satisface pe deplin nevoile clientilor. PRAMAC Group dezvoltă şi produce o gamă largă de echipamente de generare a energiei electrice, materiale de manipulare echipamente şi componente fotovoltaice.

http://www.pramac.com

LOVATO

LOVATO

Protecţiile pentru motoare, contactoare, butoane, comutatoare de limită, soft-startere, relee, multimetre digitale şi reglementare de putere sunt doar câteva dintre produsele complet proiectate şi produse de LOVATO Electric.

http://www.lovatoelectric.com

KOHLER

KOHLER

De la începutul anilor 1920, Kohler a stabilit o reputaţie pentru furnizarea de echipamente de încredere în condiţii adverse în diverse ramuri ale industriei la nivel global. Astăzi, Kohler Global Power Group este renumit pentru generatoarele şi motoarele fiabile.

http://www.kohler.com

OMICRON

OMICRON

OMICRON Electronics este o companie internaţională care oferă soluţii inovative pentru testarea primară şi secundară. Combinând invoaţia, tehnologiile de vârf, precum şi soluţiile software creative, fac din OMICRON un lider mondial pentru această nişă de piaţă.

http://www.omicron.at

HAGER

HAGER

Hager este un producător de renume mondial, recunoscut pentru spiritul inovativ şi calitatea produselor sale: tablouri, aparataj şi componente pentru distribuţia energiei electrice, sisteme de date, aparataj modular de protecţie, comandă şi control.

http://www.hagergroup.net

SCANPUMP

SCANPUMP

Scanpump este un specialist global de pompe, agitatoare, echipamente pentru tratarea apelor reziduale, precum şi produse şi servicii after-market. Scanpump oferă soluţii fiabile şi rentabile pentru industria celulozei şi hârtiei şi industrie în general.

http://www.scanpump.com

ELECTROPUTERE

ELECTROPUTERE

Electroputere a fost fondată în anul 1949 şi destinată fabricaţiei de echipamente electrotehnice de curenţi tari pentru energetică şi transport feroviar, fiind structurată iniţial în patru sectoare principale de producţie: maşini electrice rotative, transformatoare de putere, aparataj electric şi locomotive.

http://www.electroputere.ro

LAPP

LAPP

Este unul dintre producătorii mondiali de izolatori de înaltă calitate. Produsele de Izolatoare LAPP sunt definite atat de inalta calitate cat si de tehnologia de varf utilizata. Unul din brandurile LAPP cunoscute în întreaga lume sunt izolatorii RODURFLEX.

http://www.lappinsulators.ro

ELEROM SA ROMAN

ELEROM SA ROMAN

Elerom S.A. Roman este o societate comercială cu capital social integral privat, înfiinţată în anul 1960, ce acoperă urmatoarele domenii de activitate: reparaţii şi modernizări transformatoare cu puterea de maxim 400 MVA şi 220 kV, execuţia de transformatoare de distribuţie (cu puterea de până la 1600 kVA), de transformatoare speciale, lucrări de revitalizare a izolaţiei transformatoarelor de putere şi masură, asistenţă tehnică şi consultanţă în domeniul transformatoarelor electrice, execuţia de cleme, armături, etc.

RETRASIB

RETRASIB

S.C.RERETRASIBTRASIB S.A. SIBIU este o societate specializată în confecţii de echipamente specifice activităţii de transport şi distribuţie a energiei electrice.

http://www.retrasib.ro

ELECTROTEL

ELECTROTEL

ELECTROTEL produce o serie de tablouri certificate pentru încercari de tip - TTA, Sisteme Modulare de Distribuţie şi MCC în execuţie fixă, plug-in sau debroşabilă, Sisteme Modulare de Distribuţie, special pentru construcţii, etc. Echipamenele fabricate în ELECTROTEL sunt utilizate în aplicatii speciale precum: industria ptrolieră şi petrochimică, platforme petroliere, staţii mobile de distribuţie şi control pentru platforme maritime, fabrici de ciment, sectorul militar, domeniul căilor ferate si navale, domeniul nuclear.

http://www.electrotel.ro

IPROEB SA Bistriţa

IPROEB SA Bistriţa

IPROEB SA Bistriţa, societate comercială cu o mare experienţă în domeniul electrotehnic, produce o gamă largă de produse electrotehnice, o mare varietate de cabluri şi conductoare izolate, cabluri neizolate pentru LEA, cabluri din oţel pentru tractiune, cabluri de legături, izolatoare compozite şi lanţuri de izolatoare, materiale electroizolante, echipamente electrice de JT şi MT confecţii metalice s.a., în conformitate cu standardele româneşti şi străine, produse destinate pieţei interne şi externe.

http://www.iproeb.ro

SC ELECTROPLAST SA

SC ELECTROPLAST SA

SC ELECTROPLAST SA este o societate pe actiuni cu capital privat, infiintata in anul 1993. Din anul 2001 societatea a devenit o societate mixta romano-italiana, prin asocierea cu firma ITALIAN CABLE COMPANY S.p.A. SC ELECTROPLAST SA este unul dintre principalii producatori de cabluri si conductori electrici din Romania.

http://www.electroplast.ro

ICPE ACTEL S.A.

ICPE ACTEL S.A.

ICPE ACTEL S.A. este o prezenţă dinamică în domeniul acţionărilor electrice industriale de mare putere, în România, cât şi în cadru internaţional. Plecând de la o bază de cunoaştere acumulată de pionierii de ieri ai Laboratorului de Acţionări Electrice din Institutul de Cercetãri şi Proiectãri din Bucureşti, înfiinţat în 1950, astăzi ICPE ACTEL S.A. este o societate puternică, cu capital integral privat.

http://www.icpe-actel.ro

ICMET Craiova

ICMET Craiova

Institut Naţional de Cercetare - Dezvoltare şi Încercari pentru Electrotehnica ICMET Craiova are în prezent aproape 300 de angajaţi. Activitatea sa a demarat încă din 1974 în calitate de Departament Central de Cercetare Dezvoltare al Companiei Electroputere Craiova, cel mai important producător în domeniu.

http://www.icmet.ro

Securiton

SECURITON

Obiectul activitate al SECURITON este proiectarea, instalarea și întreținerea de sisteme de detecție și avertizare la incendiu, a sistemelor de alarmare la efracție, acces control și televiziune cu circuit inchis. Compania este reprezentant exclusiv în Romania al firmei Securiton AG, din Elvetia, una dintre cele mai renumite firme producătoare de sisteme de detecție și avertizare la incendiu.

http://www.securiton.ro/În prezent, compania noastră deţine exclusivitate pe piaţa romanească pentru distribuţia produselor şi/sau serviciilor urmatoarelor companii:


  • KONCAR – producator de intreruptoare si transformatoare de putere si de masura (medie si inalta tensiune);

  • HAPAM – lider mondial în producţia de separatori de înaltă tensiune

  • SEA MARCONI - cu o experientă de peste 40 de ani in domeniul monitorizării, diagnosticării, expertizării şi tratării izolaţiei transformatoarelor, este capabilă de o neutralizare totală a compuşilor chimici dăunatori, cum ar fi PCB, PCT, PCBT, DBDS etc., inclusiv prin tratarea sub sarcină a echipamentelor

  • QUALITROL – producător de sisteme avansate de monitorizare a echipamentelor din staţiile electrice de transformere; (Qualitrol provides smart utility asset condition based monitoring and transformer monitoring across the globe)

  • NOJA POWER – producător de echipamente inteligente de comutaţie de joasă şi medie tensiune, reclosere ; (NOJA Power researches, develops, manufactures and supplies low and medium voltage switchgear specialising in auto reclosing circuit breakers for industrial, infrastructure and electricity distribution utilities.)

  • CTR – Lider de piață în fabricarea și comercializarea produselor electronice și de inginerie. (are market leaders in the manufacture and marketing of Engineering and Electronic products)

  • LVIV INSULATOR COMPANY – producator de izolatori medie şi înaltă tensiune.

  • THORBURN FLEX – producător de conducte, tuburi profilate, conectori, compensatoare de dilatare de înaltă calitate. (Thorburn Flex is a proven industry leader in the cost effective design, development, manufacture and supply of ultra-high quality custom flexible piping, ducting and connector systems.)